Індійська Vedanta планує інвестувати 8 млрд дол. в розширення виробництва

27.12.2018

Індійська металургійна група Vedanta Resources планує в найближчі три роки інвестувати близько 8 млрд дол. В свої активи в кольоровій і чорній металургії.

Як заявив засновник і виконавчий голова правління Vedanta Аніл Агарвал, перший комбінат буде побудований в штаті Джаркханд на базі металургійного заводу збанкрутілої компанії Electrosteel Steels, яку Vedanta придбала в 2018 р за 760 млн дол.

В даний час продуктивність цього підприємства становить 1,5 млн т сталі на рік. Vedanta вкладе 300 млн дол. В розширення його потужностей до 2,5 млн т на рік протягом двох років. Крім того, компанія збирається протягом найближчих декількох місяців придбати додаткові земельні ділянки біля заводу Electrosteel Steels для будівництва металургійного комбінату потужністю 4-5 млн т на рік і вартістю близько 3-4 млрд дол.

Vedanta планує інвестувати ще 3-4 млрд дол. В будівництво другого металургійного комбінату на 5 млн т на рік в штаті Карнатака. Базою для нього стане завод Bellary Steel and Alloys, придбаний компанією в 2011 р.

За даними МинПром



МИ ГОТОВІ
ДО СПІВПРАЦІ
Контакти